Aflopende reisverzekering voor wintersport

22 januari 2018
Redactie

Onze aflopende reisverzekering voor wintersport kent 3 verschillende dekkingsniveaus: Basis, Comfort en Optimaal. Welke je ook kiest, je bent altijd verzekerd voor personenhulp en een vergoeding van onvoorziene kosten. Dus als je eerder terugkeert om een verzekerde reden of noodgedwongen langer moet blijven door ziekenhuisopname, krijg je de kosten daarvoor vergoed.

Maar welke dekking is voor jou de beste keuze? Dat hangt af van de vergoeding die je wilt krijgen mocht er iets misgaan op vakantie.

Basis
Voor de Basis-reisverzekering betaal je de laagste premie. Je bent standaard verzekerd voor hulp van de Europeesche Hulplijn, die je de weg wijst naar de juiste (medische) hulp in noodgevallen. Mocht er iets misgaan op vakantie, bijvoorbeeld je bagage raakt kwijt, dan krijg je daarvoor een beperkte vergoeding.

Comfort
Met de Comfort-reisverzekering ben je verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die je zelf kiest — zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Optimaal
Wil je geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering perfect voor jou. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt je bagage zoek, dan vergoeden wij de nieuwwaarde van de bagage wanneer je spullen maximaal 2 jaar oud zijn. Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

Aflopende reisverzekering

Een aflopende reisverzekering voor wintersport. Basis, Comfort of Optimaal. Bereken je premie en sluit direct online af.

 

Wil je meer hulp bij het kiezen van de juiste dekking? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.