Binnen een paar minuten een reisverzekering

21 juni 2018
Redactie

Wel al een vakantie geboekt maar nog geen reisverzekering afgesloten? Binnen een paar minuten zelf online regelen!

Als je op vakantie gaat dan wil je zorgeloos kunnen genieten. Even lekker er tussenuit, zonder je zorgen te hoeven maken. Helaas gebeuren er op vakantie soms dingen die je niet had kunnen voorzien. Je krijgt een ongeluk of je bagage wordt gestolen. Met de Gewoon Goede Reisverzekering hoef je je hier geen zorgen over te maken. Als er iets gebeurt, dan is de alarmcentrale altijd bereikbaar. Zo weet je zeker dat je bij schade of problemen snel en goed geholpen wordt.

Reisverzekering voor stedentrips

Ga je een weekendje weg naar een stad in Europa? Kies dan voor een kortlopende reisverzekering. Onze reisverzekering voor stedentrips kent 3 verschillende dekkingsniveaus: Basis, Comfort en Optimaal. Welke dekking je ook kiest, je bent altijd verzekerd voor personenhulp en een vergoeding van onvoorziene kosten. Dus als je eerder terugkeert om een verzekerde reden of noodgedwongen langer moet blijven door ziekenhuisopname, krijg je de kosten daarvoor vergoed.

Lang naar het buitenland

Andere culturen, andere mensen, andere grenzen. Er zijn redenen genoeg om lang op reis te gaan. Een stage, studie, werkvakantie of een wereldreis. Als vrijwilliger, als backpacker, als au pair: hoe je maar wilt. Met de Lang op Reisverzekering blijf je de hele periode goed verzekerd. Met een maximum van maar liefst 2 jaar. Hulp nodig tijdens jouw reis? Dan is de Hulplijn dag en nacht bereikbaar!

Sluit binnen een paar minuten eenvoudig je reisverzekering af en ga zorgeloos op vakantie.
Wil je persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste verzekering? Neem contact met ons op en bel 0251-745634.