De doorlopende reisverzekering.
Het hele jaar verzekerd op vakantie

Ga zorgeloos op vakantie en bescherm jezelf met een goede doorlopende reisverzekering. Diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden, een ongeval. Het zijn zaken die je reis goed kunnen verpesten. En je vaak veel geld kosten. Je vakantie of reis moet dus goed verzekerd zijn.

Een betaalbare reisverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. Je kunt je doorlopende reisverzekering naar wens samenstellen met verschillende dekkingen. Ga je maar 1 keer per jaar op vakantie dan kun je kiezen voor een aflopende reisverzekering, ga je meerdere keren op vakantie kies dan voor een doorlopende reisverzekering.

Voor de risico’s die je loopt tijdens jouw vakantie kan je een reisverzekering afsluiten. Deze verzekering vergoedt bijvoorbeeld het verlies van bagage of het bezoek aan een dokter in het buitenland. Ga je jaarlijks vaak of lang op vakantie dan kun je het beste kiezen voor een doorlopende reisverzekering.

Waar moet je op letten bij het vergelijken en kiezen van een doorlopende reisverzekering? Niet alleen de prijs is van belang, maar let ook op de dekking van het basispakket dat verschilt per verzekeraar. Het is dus belangrijk dat je een reisverzekering kiest die aansluit op je persoonlijke behoeften, zo betaal je nooit te veel en ben je toch goed verzekerd.

Wil je meer hulp bij het kiezen van een reisverzekering? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.