Goed verzekerd met de wintersportdekking

29 januari 2019
Redactie

Bij ons ben je op het juiste adres voor het verzekeren van je wintersportvakantie. Door het afsluiten van een extra wintersportdekking dek je het verhoogde risico af. De rubriek wintersport is namelijk niet standaard gedekt op de reisverzekering. Een wintersportdekking is een aanvullende dekking bij de reisverzekering, die het extra risico dekt dat je loopt tijdens de wintersport.

Aflopende reisverzekering

Een aflopende reisverzekering voor wintersport. Bereken je premie en sluit direct online af.

Geneeskundige kosten + Wintersport = geen hoge rekeningen achteraf

Ben je op wintersport en krijg je een ongeluk tijdens het skiën of snowboarden? Dan vergoedt de zorgverzekering weliswaar (gedeeltelijk) de geneeskundige kosten, maar de kosten voor vervoer per helikopter, ‘banaan’ of gipsvlucht neemt de zorgverzekeraar niet altijd voor zijn rekening. En bijvoorbeeld in klinieken in Oostenrijk zijn vaak de doktersrekeningen aanzienlijk hoger dan in Nederland. Je zorgverzekering vergoedt, zelfs met een aanvullende verzekering, deze kosten vaak maar tot een bepaald maximum. Onze reisverzekering met geneeskundige kosten en wintersportdekking vergoedt deze kosten wél. Bovendien nemen de medewerkers van onze alarmcentrale alle hulpverlening uit handen.

Bagage + Wintersport = al je (gehuurde) spullen zijn gedekt

Bagage beschadigd of gestolen tijdens wintersport? Wederom is de wintersportdekking een prima upgrade van de bagagedekking. Met de combinatie van de dekkingen krijg je namelijk je spullen vergoed. Maar let op; verzeker je uitrusting niet dubbel. Huur je bijvoorbeeld ski’s of een snowboard? Dan hoef je hier ter plaatse geen extra verzekering bij af te nemen. Als je bij ons een wintersportdekking en bagagedekking hebt afgesloten, zijn deze spullen namelijk al verzekerd tegen schade of diefstal.

Ben jij graag goed verzekerd met de wintersportdekking en wil je meer hulp bij het kiezen van de juiste verzekering? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.