Op wintersport? Check je reisverzekering!

7 januari 2019
Redactie

Het wintersportseizoen is in volle gang en veel Nederlanders gaan weer richting de ski-gebieden om hun kunsten te tonen. Maar de meeste vakantiegangers checken niet hun reisverzekering voor ze op wintersport gaan. In vergelijking met een zonvakantie is de kans op calamiteiten namelijk veel groter.

In tegenstelling tot een zonvakantie ben je op een wintersportvakantie vaak elke dag aan het skiën, snowboarden of een ander sport in de sneeuw aan het uitoefenen. Hierdoor is de kans op een ongeval veel groter en zo ook de bijkomende kosten. Denk hierbij aan een val op de piste en je moet door helikopter naar het ziekenhuis worden gebracht. Hier komt een reisverzekering met wintersportdekking goed van pas.

De wintersportdekking is niet op elke reisverzekering standaard meeverzekerd, dus het is raadzaam om dit van te voren te controleren. Heb je geen reisverzekering, dan kun je hier eenvoudig een (kortlopende) reisverzekering afsluiten. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste dekking? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Aflopende reisverzekering

Een aflopende reisverzekering voor wintersport. Bereken je premie en sluit direct online af.

 

Ga zorgeloos op wintersport en vergeet niet je reisverzekering!