Wintersport alweer geboekt? Vergeet niet je Reisverzekering!

9 oktober 2017
Redactie

De herfst is begonnen en veel Nederlanders boeken deze periode een vakantie naar de Wintersport. Maar helaas wordt in veel gevallen nog steeds vergeten een (passende) reisverzekering af te sluiten. Bij een doorlopende reisverzekering valt de rubriek wintersport vaak niet onder de standaard dekking en moeten deze dus apart worden aangevraagd.

Heb je geen doorlopende reisverzekering dan kunnen je voor de wintersportvakantie ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Dit kan in principe nog een dag voor je op vakantie gaat, maar omdat het dan vaak vergeten wordt, is het raadzaam om de reisverzekering ook alvast te regelen.

Bij onze aflopende reisverzekering voor wintersport kun je kiezen uit drie verschillende dekkingsniveaus: Basis, Comfort en Optimaal.

Basis
De Basis-reisverzekering is het goedkoopst. Je bent standaard verzekerd voor hulp van de Europeesche Hulplijn, die je de weg wijst naar de juiste (medische) hulp in noodgevallen. Mocht er iets misgaan op vakantie, dan krijg je daarvoor een beperkte vergoeding.

Comfort
Met de Comfort-reisverzekering ben je verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die je zelf kiest (medische kosten, ongevallen of bagage) krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Optimaal
Wil je geen enkel risico nemen? Kies dan voor de Optimaal-reisverzekering, de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt je bagage zoek, dan wordt de nieuwwaarde van de bagage vergoed wanneer je spullen maximaal 2 jaar oud zijn. Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

Aflopende reisverzekering

Een aflopende reisverzekering voor wintersport. Basis, Comfort of Optimaal. Bereken je premie en sluit direct online af.

 

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste dekking? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies of bel 0251-745634.