Aflopende Annuleringsverzekering

Ook voor lastminuteboekingen

Je kunt de Aflopende Annuleringsverzekering volledig aanpassen aan jouw wensen. Kies voor een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering. Beide gelden voor vertrek én tijdens jouw vakantie. Je bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Let op: je kunt alleen een beroep doen op jouw kortlopende annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de annuleringsverzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Aflopende Annuleringsverzekering

Alle annuleringsredenen mee te verzekeren. Ook per onderdeel van een zelf samengestelde reis. Zelf kiezen voor welk bedrag je jouw reis verzekert. Direct online afsluiten.

Allrisk Annuleringsverzekering

Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaal je zelf om welke reden je de vakantie annuleert of eerder beëindigt. Zo kun je de vakantie bijvoorbeeld ook annuleren omdat jouw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat je onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. Je krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van jouw annuleringskosten vergoed. In de voorwaarden lees je wat je vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

Waarnemer meeverzekeren

Als je wilt, kun je een waarnemer meeverzekeren bij de aflopende annuleringsverzekering. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld jouw taken waarneemt op jouw werk, of die op jouw huis past terwijl jij op reis bent. Als jouw waarnemer iets overkomt, wil je misschien jouw reis annuleren of eerder terugkeren zodat je zelf de boel weer draaiende kunt houden. Je hebt dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

* = Je kunt géén beroep doen op de Allrisk Annuleringsverzekering wanneer je geen zin heeft in de vakantie, je vindt dat het te veel regent of vervelend weer is, de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is of je vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering hebt.

Wat is verzekerd

Dekkingsoverzicht
Annulering
Allrisk Annulering
Annulering om redenen genoemd in voorwaarden
kostprijs
kostprijs
Annulering om aanvullende redenen
75% van de annuleringskosten
Vergoeding ongebruikte reisdagen
– bij ziekenhuisopname (min. 1 nacht)
reissom per dag
reissom per dag
– bij eerdere terugkeer om annuleringsreden
reissom per dag
reissom per dag
– bij eerdere terugkeer om eigen reden
75% van de annuleringskosten