Aflopende Annuleringsverzekering

Ook voor lastminuteboekingen

Je kunt de Aflopende Annuleringsverzekering volledig aanpassen aan jouw wensen. Kies voor een Standaard, Volledig of een Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering. Alle varianten gelden voor vertrek én tijdens jouw vakantie. Je bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Let op: je kunt alleen een beroep doen op jouw kortlopende annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de annuleringsverzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Aflopende Annuleringsverzekering

Sluit in 3 simpele stappen de Annuleringsverzekering af.

 

3 varianten Annuleringsverzekering

Standaard Annuleringsverzekering

Stel je het liefst zelf je reis samen? Dan vergoedt de verzekering het gedeelte van de reissom, dat je al hebt betaalt en niet meer terugkrijgt. Bij onderbreking van je reis wordt bij de vergoeding rekening gehouden met het aantal dagen dat je niet meer op reis bent.

Annulering Volledig

Boek je de reis bij een reisbureau, website of touroperator die zijn aangesloten bij de ANVR? Dan kun je het beste voor Annulering Volledig kiezen. De dekking is gelijk aan de Annuleringsverzekering, maar je hebt de garantie dat je altijd je volledige annuleringskosten vergoed krijgt.

Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering

Wil je helemaal op safe spelen? Kies dan voor de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering. Bij annuleren krijg je altijd de maximale vergoeding. Bij onderbreking krijg je de volledige reissom vergoed. Zelfs als je op de voorlaatste dag je reis afbreekt. Dat is een prettig idee.

* Je kunt géén beroep doen op de Annuleringsverzekering als je geen zin heeft in de vakantie, je vindt dat het te veel regent of vervelend weer is, de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is of je vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering hebt.