De aflopende reisverzekering voor wintersport, zonvakantie of stedentrip

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Aflopende Reisverzekering via SmitVerzekert BV is er voor elke vakantie en elke reis. En dankzij alle extra’s bepaal je helemaal zelf wat je wel en niet verzekert.

Altijd een aflopende reisverzekering op maat

Je stelt jouw Aflopende Reisverzekering zelf samen. Je kiest voor Europadekking of Werelddekking. Vervolgens kun je kiezen uit Basis, Comfort of Optimaal.

Basis
Met de Basis-reisverzekering ben je standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kun je uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten en skiën en snowboarden. Voor de aanvullende dekkingen die je kiest, betaal je een lage premie.

Comfort
Met de Comfort-reisverzekering ben je verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die je zelf kiest — zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Optimaal
Wil je geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering perfect voor jou. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt jouw bagage zoek, dan vergoedt de verzekeringsmaatschappij de nieuwwaarde van jouw bagage wanneer je spullen maximaal 2 jaar oud zijn. Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

Aflopende reisverzekering

Een aflopende reisverzekering voor wintersport, zonvakantie of stedentrip. Wereldwijde hulp, 24 uur per dag. Twee jaar nieuwwaardevergoeding voor bagage bij Optimaal. Direct online afsluiten.

Wat is verzekerd

Dekkingsoverzicht
Basis
Comfort
Optimaal
Personenhulp
kostprijs
kostprijs
kostprijs
Bagage
€ 1.000,-
€ 3.000,-
€ 5.000,-
Geld
€ 500,-
€ 500,-
€ 500,-
Geneeskundige kosten NL
€ 500,-
€ 1.000,-
€ 1.000,-
Geneeskundige kosten wereld
kostprijs
kostprijs
kostprijs
Tandheelkundig
€ 250,-
€ 350,-
€ 500,-
Reis Rechtsbijstand
kostprijs*
kostprijs*
kostprijs*
Ongevallen: overlijden
€ 12.500,-
€ 25.000,-
€ 25.000,-
Blijvende invaliditeit
€ 35.000,-
€ 75.000,-
€ 75.000,-
Skiën en snowboarden
zie voorwaarden
zie voorwaarden
zie voorwaarden
Pechhulp vervoermiddel
kostprijs
kostprijs
kostprijs
Extra sportuitrusting
€ 2.500,-
€ 2.500,-
€ 2.500,-

*Dit gaat om Reis Rechtsbijstand binnen Europa. Buiten Europa vergoeden wij maximaal €25.000,- per gebeurtenis.

Doorlopende reisverzekering

Ga je meer dan 3 weken per jaar op vakantie? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering.